About Me Baby Adventures Mommy Stuff My Adventures Uncategorized

Lola’s Cake Smash Fotoshoot

29 april 2015
roze teentjes

roze teentjes

Party party!

Nog een paar weekjes en dan mag Lola haar eerste kaarsje uitblazen! Ongelooflijk hoe snel dit jaar voorbij is gevlogen. Ik ben al maanden bezig met de voorbereidingen van haar verjaardag, ze viert tenslotte haar eerste verjaardag maar een keer en dat is wel een hele speciale dag.

Op Pinterest heb ik al bijna een jaar een verzameling van leuke ideetjes voor haar verjaardag, de uitnodigingen, de taart enz. Zo staat Pinterest ook vol met leuke cake smash foto’s. Ik wilde perse ook zo’n leuke cake smash fotoshoot maken met Lola. Zodat ik de foto’s kon gebruiken voor de uitnodigingen van de genodigden van haar feestje. Met enige moeite wist ik mijn vriend te overtuigen dat hij gewoon mee moest werken. Achteraf begreep al snel hij waarom ik dit zo graag wilde doen.

jippie!

jippie!

Head first

Een paar weken geleden heb ik in een middagje samen met de hulp van mijn lief een super leuke fotoshoot gehad met een ontzettend gaaf resultaat. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd en met enthousiaste ontvangen, dus nu kan ik eindelijk de foto’s ook met jullie delen!

Het ging trouwens erg goed, Lola dook niet gelijk head first de taart in, maar begon voorzichtig vingertje voor vingertje te voelen. Ik moest haar echt even helpen, maar toen ze de taart eenmaal geproefd had (voor de eerste keer suiker, en dan meteen een suikerbommetje!) vond ze het prachtig. Beide handen en voeten zaten al snel onder de roze crème.

Wat hebben we een lol gehad met zijn drietjes. Ik zou het zo weer doen, alleen al omdat het zo leuk is. Het is ook super makkelijk en het resultaat is zo leuk!

Bekijk hier het eindresultaat: (de foto’s zijn trouwens niet bewerkt)

Spread the love

You Might Also Like

 • laura 30 april 2015 at 22:28

  Wat een onwijs gave foto’s zijn het geworden!

  • jansyluvzu 30 april 2015 at 22:29

   Dankjewel! 🙂

 • Mama van Jenthe (Kelly) 5 mei 2015 at 18:16

  De foto’s zijn echt leuk geworden!

  • jansyluvzu 5 mei 2015 at 18:36

   Dankjewel! Ik heb ze niet hoeven te bewerken… Ze waren meteen goed.

 • Cake Smash - Wereld van Mama 3 augustus 2016 at 10:24

  […] Hierboven zie je Lola die ontzettend veel plezier had met haar taartje. De ouders van Lola hebben de foto`s gebruikt voor de uitnodiging van Lola`s eerste verjaardag. Nieuwsgierig naar het complete artikel? Dat lees je op Janske.nl […]