About Me Baby Adventures Mommy Stuff My Adventures Uncategorized

Van Koninginnedag vieren met een Backstreet Boy naar Koningsdag met mijn gezin

27 april 2015

Koningsdag is één van mijn favoriete feestdagen. Als kind reed ik met mijn versierde fiets mee in de optocht en als tiener ging ik naar alle coole festivals. Ik heb het altijd vrij uitbundig gevierd, maar dit jaar is het anders.

Party like a rockstar!

Zo ging ik vroeger met vriendinnen helemaal naar Amsterdam om daar op het Museumplein tussen de enorme menigte te feesten al kijkend naar alle toffe optredens. Of stonden we daar de hele dag bij het backstagegedeelte vips te spotten en foto’s met ze te maken. Die goede ouwe tijd, dat was echt fantastisch! Behalve die ene keer dat we op de terugweg op Amsterdam Centraal stranden en daar werden ingesloten omdat alle treinen niet meer konden rijden. Dat was mijn minst fijne Koninginnedag herinnering.

Queensday in de USA

Queensday in de USA – zoek mij 😉

International Queensday

Zo vierde ik in 2007 samen met veel internationale vrienden tijdens mijn stage in Amerika een goed feestje tijdens Koninginnedag. Het was echt super leuk om samen met onder andere Jamaicanen, Amerikanen en Koreanen ons traditionele oranjefeest te vieren. Ze vonden het allemaal stuk voor stuk prachtig!

Nick Carter tijdens Koninginnedag 2012

Nick Carter tijdens Koninginnedag 2012

Backstreet’s Back!

In 2012 vierde ik Koninginnedag samen met vriendinnen en Backstreet Boy Nick Carter in Amsterdam. (Voor diegene die het niet weten…ik ben al sinds 1995 BSB fan). Al wandelend door de feestende menigte had niemand door dat Nick er liep. Dat was echt een verademing voor hem en wat zal hij wel niet gedacht hebben van al die dronken feestende oranje mensen op straat…die gekke Hollanders!

Waggel, waggel

Vorig jaar liep ik al waggelend met mijn hoogzwangere buik in het oranje over een gezellige markt hier 2 straten verderop. Binnen no-time waren we zo weer lekker thuis om met de beentjes omhoog te gaan. Pffff…haha.

Koningsdag 2015

Koningsdag 2015

Puur genieten

En dit jaar…dit jaar liep ik trots met mijn vriend en onze dochter (in haar nieuwe buggy uiteraard) over de markt. Kraampjes kijken en snuffelen tussen de vrijmarktjes waar we een leuk boekje voor een euro kochten voor Lola. En het weer was geweldig! Wat een verschil met voorgaande jaren. Geen VIP’s of gratis muziek, maar gewoon lekker burgerlijk samen met zijn drietjes een eindje wandelen. En guess what…het was heerlijk! Wat was Lola ontzettend lief en ik liep helemaal trots rond met mijn mooie gezinnetje. Dit is voor mij zo’n rijkdom. Puur genieten!

Voor iedereen de wel nog een knallende dag van deze Koningsdag gaat maken, heel veel plezier! 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 27 april 2015 at 15:28

  Ik heb eigenlijk nooit echt een koninginnen dag gehad zoals jij haha.. Ja 1x toen werd PSV kampioen haha dus hebben we t keihard gevierd…
  De avond van te voren ging ik wel vaak stappen maar op de dag zelf was ik dan meestal brak.
  Ooit wilde ik eens naar Amsterdam, maar nooit gedaan eigenlijk.

  Ook vandaag doen we niet veel bijzonders eigenlijk..

  • jansyluvzu 27 april 2015 at 15:31

   Ik vandaag dus ook niet…maar in de verte hoor in de muziek van het festival op Strijp S (Eindhoven) en krijg ik wel zin om ff te feesten 🙂

 • Mirte 29 april 2015 at 10:58

  Haha heeeeel herkenbaar. Ook voor ons geen wilde feesten meer de afgelopen 2 jaar, maar heerlijk burgerlijk met het gezinnetje naar de vrijmarkt. Maar oh zo fijn, wij hebben ook heerlijk genoten! 🙂 X