About Me Baby Adventures I Love Uncategorized

Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 11 maanden

19 april 2015
Lola 11 maanden

Lola 11 maanden

Lieve Lola,

Vandaag ben je gewoon alweer 11 maanden oud! Nog maar één maandje en dan is het precies 1 jaar geleden dat ik jou voor het eerst ontmoette. Nog maar één maandje en dan ben jij officieel geen baby meer! Wat is de tijd voorbij gevlogen! Nog nooit was het iedere week zo snel zondagavond als in dit afgelopen jaar…af en toe kon ik het gewoon niet bijhouden!

Een paar dagen geleden mocht je weer op controle bij het consultatiebureau voor je 11 maanden check en kreeg je ook twee inentingen. Je weegt inmiddels bijna 9 kilo (8950 gram) en bent nu 74 cm lang. Je groeit mooi volgens je eigen groeicurve. Ook bij de arts liet je zien dat je het goed doet. Dit keer was je alleen niet zo vrolijk omdat je wat ziekjes was. Je was namelijk snipverkouden. Dat is soms best lastig, vooral als je een flesje wilt leegdrinken terwijl je neus dicht zit. Dat duurde daardoor heeeel erg lang. 

zelf tandjes poetsen

zelf tandjes poetsen

Inmiddels heb je alweer twee mooie tandjes onderin je mondje staan. Wat zie je er wijs uit met die schattige tandjes als je lacht. Ook heb je sinds een paar weken een mooi staartje op je bolletje staan. Juf Marloes vond het wel eens tijd om die kuif vast te maken in een staartje, en wat een goed idee was dat! Het staat je hartstikke mooi hoor!

We hebben je box alvast een standje lager gezet omdat je het leuk vind om op je knietjes te zitten. Echt kruipen op je knieën doe je nog niet. Wanneer je vooruit wilt komen sleep je jezelf voort met behulp van je linkerbeentje. Je rechter beentje sleep je dan gewoon mee. Dat ziet er best grappig uit. En je gaat al best snel hoor!

Lola 11 maanden

Lola 11 maanden

Ik heb samen met papa een mooie moederfiets gekocht en samen met jou heb ik al een paar ritjes mogen maken. Dat was leuk hè, jij zo voorop in je eigen stoeltje samen lekker fietsen in de zon met de wind in onze haren. Dat gaan we vast nog veeeeel vaker doen!

Jouw mama is al druk bezig met de voorbereidingen van je eerste verjaardag, leuk hoor! Vorig weekend mocht je van een grote roze taart snoepen tijdens je cake smash fotosessie, dat was even gek, maar erg leuk! Nog even wachten en je mag nog een keer een taartje eten op je verjaardag! Wat een mijlpaal is dat zeg, ik kan niet wachten om samen taartjes met je te eten!

Dankjewel lieve Lola, voor alle mooie glimlachjes die ik van je krijg! Ik hou van jou!

xxx

Mama

Spread the love

You Might Also Like

  • Eline 19 april 2015 at 22:05

    Wat mooi om te lezen! Bijna 1 jaar alweer, wat gaat ’t snel! Ben benieuwd hoe je haar eerste verjaardag gaat vieren.

    • jansyluvzu 19 april 2015 at 22:11

      Het gaat inderdaad zoooo snel! Dat zal je binnenkort hier terug lezen ☺