About Me Baby Adventures Beauty Mommy Stuff My Adventures Shopping

Lucky Lola Shoplog met o.a. Mini Rodini, Beau Loves, Sproet & Sprout & Zara Kids

10 april 2015
Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Oh oooooo…. ik heb een nieuwe hobby gevonden geloof ik…namelijk *trommelgeroffel*

leuke kleertjes voor Lola kopen (en dan natuurlijk wel met korting als het even kan!).

Het is echt heel erg, maar ik heb in de afgelopen 3 maanden weer best veel dingen gekocht. Bijna allemaal met hoge kortingen en soms ook een (paar) maatje(s) te groot, dus hopelijk hebben we er nog lang plezier van! Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinsten? *kwijl, kwijl*

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Sproet en Sprout fan!

Allereerst, ik ben echt een hele grote fan van het toffe merk “Sproet & Sprout“. Zowel de vorige als de nieuwe collectie vind ik super leuk vanwege de originele teksten die ze gebruiken op t-shirts, slabbers, rompers etc. Onlangs won ik het toffe “Feeling A Bit Prickly Today” met de cactus er op via de Instagram van Sproet & Sprout en kocht daarna ook de “Mom! Stop Blogging Me” (hoe toepasselijk) en de “Really Bad Hairday”(nog toepasselijker voor Lola’s kuif) shirts en een toffe “90’s all over print” legging en tas.

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Ik had al de toffe “Mom Stop Blogging Me” slabber, dus Lola is goed vertegenwoordigd met haar Sproet & Sprout items uit beide collecties. Bekijk de website eens voor alle andere super leuke items…en wees gewaarschuwd…ze zijn echt TE leuk!

Hello Apparel

Hello Apparel

Hello!

Ook het Amerikaanse merk Hello Apparel vind ik super leuk. De simpele teksten op de kleding als “hello” , “Baby” of rompers met de tekst “I’m Not Tired” en dan voor de mama’s T-Shirts met de tekst “I’m So Tired” er op zijn erg grappig ondanks dat ze zo simpel zijn.

Hello Apparel

Hello Apparel

Onlangs kocht ik deze legging tweedehands via Instagram over en de rompers in de sale via de webshop van “Pearls & Swines

Kungfu Panda!

Munster Kids

Munster Kids

Het stoere merk Munster Kids is ook super gaaf alleen rete duur als je de originele prijs er voor moet betalen. Gelukkig hadden meerdere webshops flinke (70%) korting, dus kon ik eindelijk twee items van mijn wensenlijstje afstrepen. Deze legging en panda trui zijn echt mijn favorieten. Ze zijn nu nog wat te groot, maar hangen al maanden op Lola’s kamer aan de muur te pronken.

Ik kan niet wachten tot ze haar passen! Ik kocht deze items bij de webshops van Kids Department & Toddlers and Tees.

Bij Kids department scoorde ik ook een leuke “arrows” broek van Beau Loves en een leuke korte glitterbroek van Emile et Ida met 70% korting. Bij Scandinavianmini kocht ik een leuk Mini Rodini shirt met pierrots en een Munster Kids jurk/shirt met en stoere dieren print.

Beau Loves & Emile Et Ida

Beau Loves & Emile Et Ida

Munster Kids & Mini Rodini

Munster Kids & Mini Rodini

From My Hometown

Verder shopte ik nog wat leuke tweedehands kleertjes (van o.a. Hema) bij Soul2soulkids en kocht ik een leuke romper van Graphic Baby bij Bambooz (beide winkels te vinden in Eindhoven).  Super leuk!

Graphic Baby

Graphic Baby

Tweedehands kleertjes van Soul2soulkids

Tweedehands kleertjes van Soul2soulkids

Goede koopjes

Ik kocht natuurlijk ook nog wat goedkope kleertjes bij de Hema en H&M, maillots bij de Wibra en mijn moeder kwam aanzetten met ontzettend leuke kleertjes van de Zeeman voor een paar euros. Dat koste echt bijna niets!

Hema

Hema

H&M

H&M

Zeeman

Zeeman

Wibra

Wibra

Verliefd!

Bij de Zara was ik opslag verliefd op dit grappige legergroene broekje met camera’s van de baby jongens afdeling. Die moest mee naar huis voor Lola! Hij is zooo leuk! Toen mijn vriend en ik laatst in Aken waren hebben we dit vrolijke jurkje van het merk Cakewalk gekocht. We waren beiden opslag verliefd! Via Wehkamp kocht ik deze leuke jumpsuit van Name It voor de zomer, wat een schatje!

Zara

Zara

Cakewalk

Cakewalk

Name It

Name It

Drooly Scrumptious

Drooly Scrumptious

Kwijlen maar!

En last but not least bestelde ik opnieuw de mosterd kleurige muts met pompom (dit keer ontving ik gelukkig wel de juiste kleur) en twee super fijne bibs bij de webshop van de Amerikaanse Drooly Scrumptious. De bibs (kwijlsjaaltjes) zijn echt super fijn en extra zacht aan de onderzijde. Lola kan ze helemaal vol zeveren zonder dat haar kleding eronder nat wordt. Ik ben helemaal blij!

Zo…dat was mijn zakgeld weer van de afgelopen maanden…Maar…ik ben er super blij mee! Ik word hier (gek genoeg) nog blijer van dan wanneer ik kleren voor mijzelf koop. Dit doe ik tegenwoordig ook echt nauwelijks.

Heb jij dat ook, dat je liever kleertjes koopt voor je kind(eren) dan voor je zelf?

De meeste webshops heb ik ontdekt via Instagram, wanneer je ze volgt zie je regelmatig wanneer de sale begint of wanneer je kortingscodes kunt gebruiken. Erg handig, maar ook soms TE verleidelijk.

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Judith 11 april 2015 at 08:32

  Wat een toffe kleertjes heb je gekocht!!! Het grote deel zou ik ook zo kopen. De kleertjes van Hello Apparel, Beau Loves en Munsterkids zijn te leuk! X, Judith

  • jansyluvzu 11 april 2015 at 09:00

   Gaaf hè. . Ik ben er ook echt super blij mee

 • HEMA fan 13 april 2015 at 07:08

  Altijd leuke spulletjes bij HEMA! 🙂

 • twinkelbella 15 april 2015 at 15:05

  Wat een onwijs leuke kleertjes komen er voorbij zeg! Sproet en sprout vind ik ook ontzettend leuk!

  • jansyluvzu 15 april 2015 at 15:51

   Dankjewel! Ik houuuu van sproet en sprout…zo lekker eigenwijs!

 • marguerita78 23 april 2015 at 21:43

  Leuke dingen heb je geshopt hoor! Ik ben ook gek op shoppen voor de kids en idd dan schiet je er zelf bij in 🙂

  • jansyluvzu 23 april 2015 at 21:49

   Gek eigenlijk hè. .. hihi… En hoe blij kun je dan zijn met iets wat niet voor jou is…

 • Sonja 27 april 2015 at 09:25

  Ooohhh sproet en sprout. Ik ken het. Ge-wel-dig. En dat shoppen. Ook dat herken ik 😉 leuke dingen heb je geshopt!

  • jansyluvzu 27 april 2015 at 09:27

   Ja leuk merk is dat hè! Het is echt verslavend maar zoooo leuk! Dankjewel!