About Me My Adventures Review Shopping

Feel Good & Shop Event Review & Shoplog

21 maart 2015

Shopheaven

Zusje en moeder in de photobooth

Zusje en moeder in de photobooth

Vandaag ben ik samen met mijn moeder en zus naar het Feel Good & Shop Event geweest in Veghel. In de Koekbouw in Veghel hadden zich een groot aantal van de leukste webshops zich op één locatie verzameld. Kortom shopheaven!

Hoe leuk is het als veel van je favoriete Instagram webshops en items zich bij elkaar in één gebouw bevinden. Je kunt ze zien, voelen, ruiken en zelfs kopen! En dat zonder verzendkosten! Ideaal toch! De oude fabriekshal was sfeervol ingedeeld met allemaal oude pallets. Zo was iedere stand een eigen knus klein mini winkeltje. Erg leuk gedaan!

Ballenbak voor volwassenen

Ook waren er een aantal  foodtrucks met lekker eten en drinken en kon je als volwassene een duik maken in een heuse ballenbak.En er waren verschillende leuke workshops waar je aan mee kon doen en er was een tafel vol met bloggers.

Ik moest me echt beheersen toen ik al het moois van de stands van Petozzi, Opeenstokje en Leukelintjes zag. Overal zag ik mooie inpakpapiertjes, washi tapejes, babykleertjes, stempelsets, posters, kaarten, Noodle knuffels en Fine Little Day dekentjes…*kwijl kwijl*…waarom heb ik ook alweer geen geldboom in mijn tuin?

Panda’s, Flamingo’s & een strand vol mensen

Flamingo's, Panda's en een strand vol mensen

Flamingo’s, Panda’s en een strand vol mensen

De schade is redelijk beperkt gebleven, al zeg ik het zelf. Ik ben ontzettend goed geslaagd! Ik kocht 3 super gave washi tapes met panda’s, flamingo’s en een strand vol mensen en twee super schattige kettingen met huisjes er aan (eentje voor mijn zusje’s verjaardag) bij de stand van Opeenstokje. Ik raakte aan de praat met de eigenaresse en ze wist nog precies wie ik was omdat mijn zusje en ik eerder uit haar webshop bestelden en ik dit via Instagram deelde. Toen had ze er een flyer van dit event er bij gestopt, vandaar dat we er vandaag ook bij waren. Hoe leuk!

De stand van Petozzi was ook een van mijn favorieten met daarin de leukste en coolste babykleertjes. Veel (helaas vaak voor mij te prijzige) merken waar ik erg weg van ben, maar van mijn favorieten (van o.a. Sproet & Sprout, Tiny Cottons & CarlijnQ ) waren net niet de juiste maten of ik vond ze toch net te duur…helaas. Wel leuk om eindelijk kleertjes even vast te houden om de kwaliteit te voelen. Dat vind ik soms wel lastig wanneer ik online iets bestel, je weet dan natuurlijk nooit precies hoe goed de kwaliteit is of hoe dik bijvoorbeeld  de stof voelt. Hier heb ik dus niets gekocht, maar wel goede ideetjes op kunnen doen over welke items op mijn wensenlijstje komen te staan.

Inpakspulletjes

Mijn aanwinsten

Mijn aanwinsten

Ook kocht ik mooi inpakpapier met wolkjes en panda’s, wat kaarten en touw bij de dames van Leukelintjes. Wat veel leuke inpakspulletjes hadden zij zeg, ik moest mijzelf echt inhouden om niet de hele stand leeg te kopen. Ook kocht ik bij een andere stand (waarvan ik de naam ben vergeten) nog hele mooie grote cadeauzakjes met een zwart-wit druppelpatroon. Leuk voor alle swaps via Instagram.Thuis kwam ik er trouwens achter dat er 4 leuke minikaartjes in mijn tasje zaten van Leukelintjes, echt super lief! Dankjewel!

Ik vond het Feel Good & Shop Event een super tof evenement en kreeg er een groot “feel good” gevoel bij. Hopelijk komt er binnenkort een vervolg! – Dan ben ik zeker weer van de partij!

Spread the love

You Might Also Like