Baby Adventures I Love Shopping Uncategorized

Buitenbeentjes – Durf jij het aan?

5 maart 2015
AH

AH

Heb jij ze al geprobeerd?

Ik weet niet meer hoe ik er achter kwam, maar ik bestelde deze week voor het eerst een doos met buitenbeentjes via de Albert Heijn bezorgservice. Het voelde bijna alsof ik een cadeautje mocht uitpakken!

Bij de Albert Heijn kun je wanneer je online boodschappen besteld (en bij een aantal grote AH winkels) voor maar €3,99 een box vol buitenbeentjes bestellen. In de box zitten allerlei soorten verse groentes en fruit die vanwege hun “looks” niet in de winkel terecht komen. De kwaliteit en smaak is prima.

Hmmm

Hmmm

Wat kreeg ik voor mijn geld?

 • 4 appels
 • 4 kiwi’s
 • 1 komkommer
 • 3 sinaasappels
 • 2 paprika’s
 • 5 flinke winterpenen

Kortom, van alles wat. Zoals op het plaatje op de doos  zit er precies hetzelfde in. De inhoud van het pakket verschilt per seizoen. Super duurzaam dus!

Buitenbeentjes

Buitenbeentjes

Wat is mijn ervaring met de box?

De groentes en fruit zijn heerlijk vers en zeker niet te rijp. Eigenlijk zijn ze perfect qua versheid. De variatie is leuk en is zeker handig voor onder andere lekkere hapjes voor een baby. Verder vind ik het een goed initiatief. Natuurlijk had ik liever deze “buitenbeentjes” gewoon in de winkel willen zien liggen, maar ik begrijp dat ze dan altijd als laatste overblijven. Simpelweg omdat we gewend zijn dat alle groentes en fruit er als een bepaald standaard uitzien. Onzin eigenlijk, maar het is wel zo.Best erg eigenlijk dat we zo pietluttig zijn wat dat betreft.

Heb jij ze ook al eens geprobeerd? Wat vindt jij van dit initiatief?

Wil jij ze ook eens proberen? Kijk dan hier voor meer info! Eet smakelijk!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Simone 5 maart 2015 at 21:46

  Ik vind het absoluut een goed initiatief! Zo worden ze niet verspild en maken ze er nog iemand blij mee! Ik doe de boodschappen niet online via de AH, maar eigenlijk is dat best een optie, aangezien het met mij niet bepaald goed gaat op het moment. Heb je daar goede ervaringen mee??

  • jansyluvzu 5 maart 2015 at 21:51

   Ik heb het nu zo’n 5x gegaan en vind het super fijn! Zeker zware boodschappen inslaan is fijn. Je moet wel minimaal voor 70 euro boodschappen doen. En je moet opletten bij bonus dat je de bonus gebruikt die geldig is in de week dat je de boodschappen laat leveren.

 • twinkelbella 9 maart 2015 at 08:45

  Ik vind het een geweldig initiatief! Jammer dat zo’n doos niet in de winkel te koop is (ik bestel nooit online bij Ah)

  • jansyluvzu 9 maart 2015 at 09:37

   Hij is bij 100 winkels te koop. Misschien ook wel bij jou in de buurt.