About Me I Love Uncategorized

10 jaar samen met jou

27 februari 2015

Lief,

Pinkpop 2005

Pinkpop 2005

10 jaar geleden werd jij mijn vriendje…”we zien wel waar het schip strand” spraken we toen met elkaar af. Nu tien jaar later vaart ons schip nog steeds met volle kracht vooruit. Inmiddels hebben we zelfs een extra passagiertje aan boord, namelijk onze lieve, mooie en grappige Lola.

Kerst 2008

Kerst 2008

We zijn al ruim 9 maanden papa en mama, iets waar we ontzettend naar uit hebben gekeken en nu het zover is iedere dag steeds meer van genieten. Wat ben ik ontzettend trots op hoe we samen onze rol als ouders vervullen. Het voelt alsof het altijd al zo is geweest.

Zomer 2008Wat ben ik blij dat jij mij 10 jaar geleden op internet “gevonden” hebt. Dat je me aansprak met “hey Pinkpoppertje” waarmee je meteen mijn aandacht trok. Wat was je lief voor me toen ik al na 3 maanden in mijn eentje naar Amerika vertrok om te werken op een Summercamp. Terwijl ik zo ontzettende heimwee had sprak je me steeds weer opnieuw moet in en stuurde je me lieve kaartjes en brieven.

Vlieland 2011Vlieland 2011Wat was je geschrokken je ineens een telefoontje kreeg dat ik in het ziekenhuis was beland na een heftig auto ongeval…en dat je me 2 weken lang steunde vanuit huis terwijl ik daar aan de andere kant van de wereld moest blijven voordat ik naar huis mocht vliegen.

Wat hebben we samen veel plezier gehad bij alle concerten en festivals, waar we samen met onze persbandjes gratis rondliepen, jij met je camera voor het hek en ik op de eerste rij met mijn notitieboekje en pen in de aanslag.

Huwelijksaanzoek 2009

Huwelijksaanzoek 2009

Hoe jij mij op de meest geweldige manier EVER ten huwelijk vroeg in SeaWorld San Diego terwijl we met dolfijnen aan het trainen waren. Ik heb de rest van de dag ergens op cloud number 9 gezeten. Alle dolfijnen in het park zag ik niet meer omdat ik alleen maar in gedachten was.

Breda 2012

Breda 2012

Wat ben je een lieve romanticus, en heb je me al vaak verrast met lieve briefjes, of uitstapjes. Zo ontzettend lief!

Ook al zijn we tegenwoordig fulltime papa en mama en vaak maar parttime vriendje en vriendinnetje, wil ik je laten weten dat ik ontzettend geniet wanneer ik jou als papa van Lola met haar zie lachen en hoe je lief voor haar zorgt. Je bent mijn maatje, mijn soulmate. Niemand past zo goed bij jou als jij!

Kerst 2013

Kerst 2013

Wat hebben we het toch goed (zou oma Sien gezegd hebben 😉 ) … we hebben het zo fijn samen, alles wat ons hartje begeerd.

Dankjewel lief, voor deze mooie 10 jaren! Ik kan niet wachten om oud en grijs met je te worden en hand in hand door de bossen te wandelen met de kinderen en kleinkinderen. Maar tot die tijd…eerst nog heeeeeeeeel veel genieten van elkaar en van ons fijne leven en iedereen die daar bij hoort!

Februari 2015

Februari 2015

Ik hou van jou!

x-je Smoepsiepoe

 

Spread the love

You Might Also Like