Baby Adventures Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Shoplog Mini Rodini, M贸i, Zara, Sproet en Sprout, H&M, Sloppop Yeah & Hema & More!

17 januari 2015

SALE MADNESS

Sale!!! 4 van mijn favoriete letters achter elkaar gespeld. Herken je dat…dat je juist tegen vriendinnen zegt; ik heb iets gekocht…weet je hoe goedkoop het was!?…het was afgeprijsd van 30 euro voor maar 5 euro! In plaats van.. weet je wel niet hoe duur dit was?! Ik vind het echt een sport om iets wat ik graag wil hebben (en al een tijdje op mijn wishlist heb staan) dan eindelijk voor een goedkope en goede prijs te kunnen kopen. Het wachten wordt beloond en nog binnen je budget ook! Wooohooooo! Ik kan daar dus erg blij van worden…tja…iedere gek zijn gebrek zeg ik maar altijd…hihi.

Shoppen in de H&M met Lola

Shoppen in de H&M met Lola

In de afgelopen weken (dec en jan) heb ik veel leuke kleertjes voor Lola weten te scoren. Vooral vanwege de mega afprijzingen in de sale heb ik veel leuke kleertjes gekocht voor kleine(re) prijsjes. Ik vind het onnodig om te veel te betalen voor babykleertjes, maar deze leuke exemplaren kon ik niet laten liggen of uit mijn digitale winkelmandje verwijderen…dit keer klikte ik wel op “afrekenen” 馃檪

Lucky Lola

Via Instagram kwam ik in oktober op de webshop van Drooly Scrumptious terecht. Hier bestelde ik met een kortingscode de uber cute Mustard Pom Slouch Hat en de Winter Garden Cozy Scarf omdat Lola nog geen muts/sjaal had en de winter er toch echt aan zat te komen. Begin december ontving ik eindelijk mijn bestelling (helemaal uit de USA, vandaar de lange verzendtijd). Tot mijn verbazing was de verkeerde kleur muts naar me opgestuurd. Ik mailde naar de webshop eigenaresse en ze retourneerde me mijn hele aankoopbedrag als goedmaker. WOW! Hoe gaaf is dat. Nu had ik ze dus gratis! Lucky Lola! Wel jammer van die mosterd kleur muts. Misschien maak ik er binnenkort zelf eentje.

Drooly Scrumptious (USA)

Drooly Scrumptious (USA)

Ook won ik via een winactie bij Urbanmoms.nl deze super mooie mosterd gekleurde Maed for Mini romper. Hij staat Lola echt super! Ik ben er zoooo blij mee. De kwaliteit is super en hij is lekker groot, dus hebben we er nog lang plezier van!

Maed For Mini

Maed For Mini

Voor kerst trakteerde ik Lola (dus eigenlijk mijzelf) met de super-duper coole slabber met de tekst “Mom Stop Blogging Me” er op van Sproet en Sprout. Deze webshop heeft zo veel leuke kleertjes en slabbers met originele teksten er op. Toevallig won ik gisteren een winactie met Lola als “#Sproetensproutcutie” op Instagram. Vanaf dinsdag ligt de nieuwe collectie in de winkel en ontvangt Lola een item cadeau! Ik ben super benieuwd naar de nieuwe collectie en het cadeautje uiteraad!

Sproet en Sprout

Sproet en Sprout

Bij de online webshop van River Island bestelde ik ook wat leuke setjes in de sale. Het shirt met de pingu茂n had ik al heel lang op mijn wishlist staan, nu besloot ik hem toch te kopen. River Island heeft leuke babykleding voor betaalbare prijzen, niet alles is mijn stijl, maar deze items vond ik wel erg bijzonder!

River Island (UK)

River Island (UK)

Omdat ik online een leuke outfit had besteld voor kerst voor Lola en deze helemaal uit Japan moest komen wist ik niet zeker of ik hem voor de kerst binnen zou hebben. Daarom wilde ik een leuke outfit hebben als back-up. Ik kocht bij de H&M samen met Marco deze super leuke trui en romper met poes er op. Lekker zoet, maar dat mag soms ook wel voor een meisje. Ze staan Lola zoooo leuk!

H&M

H&M

Uiteraard kreeg ik het “kerstpakje” pas na kerst binnen. Natuurlijk! Ach, ik had mijn back-up kleertjes, dus ik was er op voorbereid. Bij het pakje hieronder wat ik via AliExpress in Japan kocht voor zo’n 8 euro zat als verassing nog een vrolijke rode haarband. De overige haarbandjes kocht ik voor 1 euro bij de H&M en de vestjes zijn ook beiden van de H&M. Ze zijn nu nog wat aan de grote kant. Oja, en ik kreeg nog 4 paar sokjes van het Kruidvat van mijn moeder, altijd handig!

H&M & uit China

H&M, AliExpress & Kruidvat

Op social media schreeuwde iemand聽 “Aaahhhhh, zojuist de sale geplunderd bij de ZARA…” Ik wist dat ze daar hele leuke babykleertjes verkopen, dus ik nam meteen ook een kijkje tussen de sale items. Binnen no time zat mijn digitale winkelmandje vol. De cr猫me kleurige trui met die gebreide gezichtjes er op is zooo grappig. De twee bovenste broekjes met sterren en dennenbomen komen van de jongensafdeling, maar die staan Lola ook super stoer! Het jurkje rechtsonder met allemaal tentjes etc. er op is voor over een jaar of anderhalf. Ik vond hem zo leuk dat ik hem niet kon laten “liggen”. Ik kan niet wachten tot Lola hem past! hetzelfde geld voor het roze “Love & Cakes” shirtje. Super leuk, en dat voor maar 4 euro!

Zara

Zara

Toen ik laatst in Antwerpen was en deze uiltjes pyjama/onesie en broek zag was ik verkocht. Wat een coole print! Ze waren niet super goedkoop, maar manlief en ik konden deze vrolijke kleertjes van Maxomorra niet laten hangen.

Maxomorra

Maxomorra

In de sale van de Hema vond ik dit stoere (jongens) zomerjasje voor maar 4 euro! Ik had hem al vaker voorbij zien komen voor 17 euro en vond hem zooo cool! Nu was ie van mij! Nou ja, voor Lola dan he! Hij is nog wat groot, maar hij is ook voor in de zomer/herfst.

Hema

Hema

Om nog even verder te shoppen bij de Hema kocht ik deze slofjes. Ik ben al zo lang op zoek naar leuke schoentjes/slofjes die ze niet na twee minuten uit heeft. Bijvoorbeeld de mocassins van Little Indians of Mockies , die vind ik zoooo mooi. Maar ik mag ze van manlief niet kopen omdat hij ze te duur zijn. Vandaar dit alternatief. Ook leuk, en een stuk goedkoper. Maar die mocassins komen er nog wel hoor!

Hema

Hema

Een super leuke webshop welke ik ook via Instagram ontdekte is die van Sloppop Yeah . Zij maakt onder andere ontzettend leuke kleurrijke babykleding met allerlei gave prints en kleurtjes. Ik ben echt verliefd op haar stijl. Ik kocht deze jurk en trui in de uitverkoop (de selectie van 2014 gaat er uit). Ze zijn beiden nog veel te groot, dus moet Lola snel groeien om er in te passen. Tot die tijd mag ik er naar kijken en er over dromen hoe ze straks in deze stoere kleertjes rond rent!

Sloppop Yeah

Sloppop Yeah

Safe the best for last…Als laatste kocht ik deze twee leuke kledingstukken voor de helft van de prijs. Een mooi jurkje van M脫i met vogeltjes en een coole legging met zebra’s van Mini Rodini. Ik vind beide merken SUPER gaaf, maar normaal gesproken v茅r boven mijn budget. Nu waren ze eindelijk afgeprijsd en mocht ik wat van mijzelf iets leuks uitzoeken, dus deze twee cuties werden het. De legging kan ze volgens mij pas over 2 jaar aan,haha. Hopelijk vind ik hem dan nog steeds zo leuk. Het jurkje kan ze denk ik dit jaar wel al aan. Ik kocht ze beiden via Scandinavian Minimall (UK) wat echt shopheaven is trouwens! Wat hebben ze daar veel leuke kleren en andere mooie spullen! Daar heb ik al zoooooo vaak mijn digitale winkelwagentje gevuld om hem vervolgens weer weg te klikken…dus je bent gewaarschuwd!

 

M贸i & Mini Rodini

M贸i & Mini Rodini

Nou…en dan nu is het klaar Jans! Oh, nee….ik wacht nog op deze legging van Hello Apparel… die ik tweedehands via Instagram kocht. Daarna is het echt genoeg geweest. Lola kan wel eventjes vooruit. Lucky girl!

Ik ben zooooo blij met al deze leuke kleertjes! Vind jij het ook zo leuk om je favoriete items in de sale goedkoop te kunnen scoren?! Wat zijn jouw favoriete webshops?

Spread the love

You Might Also Like

  • Gwen 17 januari 2015 at 20:56

    Echt, ik vind het allemaal even leuk!!! Welke maat zit Lola nu? Olivia zat vrij lang in 80 en nu ook al even in 86 gecombineerd met 92. Vind het nu minder ‘zonde’ veel uit te geven aan klerem voor haar dan bkj Quinn. Zie zat leuks in 62/68, mr weet dat het pas vnaf 74 langzamer gaat dus houd mezelf expres in en spaar voor straks.

    • jansyluvzu 17 januari 2015 at 21:04

      ze heeft nu veel 74/80…ligt er net aan hoe het valt. Ik heb heeeeel veel kleertjes tweedehands gekregen…en ook heel lang al mee gedaan…dus ook veel op mijn wensenlijstje gezet…en nu het iendelijk in de uitverkoop was heb ik wel wat leuke dingen gekocht…en dus ook een aantal voor over een tijdje…voor nu heeft ze echt meer dan genoeg. Vanaf maat 92 nog bijna niets…maar dat komt nog wel….hopelijk wordt de tweede (als we zo’n geluk mogen hebben – ooit, niet nu) dan hoop ik stiekem op een meid…dan heb ik al genoeg op voorraad 馃槈