About Me DIY Home Shopping Uncategorized

Shoplog Oktober 2014

29 oktober 2014

Het is eindelijk weer eens tijd voor een shoplog. De laatste keer dat ik een shoplog plaatste was geloof ik alweer twee (!) jaar geleden. De laatste tijd heb ik allerlei leuke dingen gekocht. Hieronder zie je een paar van mijn favorieten die ik deze maand heb gekocht.

H&M winners!

H&M winners!

Bij Mamaplaats had ik de blogwedstrijd gewonnen en kreeg ik een giftcard voor H&M. Daarvan heb ik lekker kunnen shoppen bij de nieuw verbouwde H&M in de heuvelgalerie in Eindhoven (mijn oude werkgever). Ik kocht twee leuke T-shirts en een mooie zwarte trui met bruine stippen voor mijzelf. Ook kocht ik een supercoole onesie met sterretjes, een roze fleese vestje, 3 slabbertjes/sjaaltjes en een leuk opbergzak met sterretjes voor Lola. Lucky girl!

Opbergzak voor aan Lola's box

Opbergzak voor aan Lola’s box

Lola in haar nieuwe onesie...lief he!

Lola in haar nieuwe onesie…lief he!

 

 

 

 

 

 

 

 

Meteen toen ik thuiskwam hing ik de opbergzak aan Lola’s box. Hij werd meteen volgestopt met al haar knuffels en hydrofiele handdoeken. Super handig en nog mooi ook. Ik ben er super erg blij mee. Lola’s box ligt nu niet meer helemaal vol spulletjes.

Via Albert Heijn online ontdekte ik deze Vanille Body Scrub van Treacle Moon…en die ruikt super lekker! Alsof je verse vanille pudding ruikt…hmmmm…je zou hem bijna op willen eten! De scrub werkt erg fijn, hij heeft een vrij scherpe structuur waardoor je echt goed kunt scrubben. Een aanrader dus!

Mexicaans tafelzeil

Mexicaans tafelzeil

Via Instagram zag ik bij veel mensen dit leuke tafelzeil voorbij komen en raakte er stiekem verliefd op. Ik wist niet waar ik hem kon krijgen, maar via Google’s “tafelzeil wit met zwarte stippen” had ik hem zo gevonden. Via TafelzeilOnline.com bestelde ik er een op maat en een dag later lag hij al op tafel. Ik ben er helemaal verliefd op, alhoewel manlief hem wel erg “aanwezig” vindt. Dus nu ligt hij voor de helft over de tafel. (Ieder zijn zin).

Pandabeer en stad poster

Pandabeer en stad poster

Pop Your Confetti poster

Pop Your Confetti poster

 

 

 

 

 

 

Via Instagram vond ik ook een leuke webshop waar ik bovenstaande poster met Pandabeer en “my City” bestelde. Ik kreeg de “Pop Your Confetti” poster er gratis bij. Ook bestelde ik er leuke zwart-wit gestreepte washtape. Ze hebben in de webshop van Petite Louise trouwens nog veel meer super leuke posters en andere leuke dingen.

DIY spulletjes van de Hema

DIY spulletjes van de Hema

diy project

diy project

 

 

 

 

 

 

Bij de Hema kocht ik deze maand onder andere weer wat nieuwe DIY spullen. Ik kocht acryl verf, textiel stiften, en andere knutsel dingen. Ik pimpte ook al twee coole rompers voor Lola met de acrylverf. Ze zien er super cool uit. Ik heb snel nog een witte legging gekocht voor maar 3 euro die ik binnenkort ook ga pimpen.

Hello deurmat

Hello deurmat

Al een poosje waren we opzoek naar een leuke deurmat voor in onze woonkamer, aangezien onze achterdeur direct in de woonkamer opengaat en het nu toch echt herfst is. Toen ik deze in de Hema folder zag staan heb ik het meteen online (met extra korting) besteld via Hema.nl. Ik ben er helemaal blij mee!

Verder kocht ik ook nog leuke papieren lampionnetjes bij de Hema, een blender/stomer van Avent voor Lola’s eerste hapjes (binnenkort) en nog wat andere kleine dingen.

Ik ben erg blij met bovenstaande producten. Hoe blij je kunt worden van nieuwe spulletjes. Ik hou er van!

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • indiequeen84 29 oktober 2014 at 20:50

  Leuke shoplog! Ik zag je tafelzeil voorbij komen op Instagram en vond hem super leuk. Ik hoop binnen een paar weken een nieuwe eettafel te kopen en dan moet ik ook nog wat hebben voor wanneer er mensen komen eten. Misschien maar eens naar die website gaan voor een leuk printje.

  • jansyluvzu 29 oktober 2014 at 20:52

   Ze hebben er echt vanalles! En fijne service.

 • zomersproetje 30 oktober 2014 at 15:53

  Leuke dingetjes heb jij gescoort! 😀 Je kindje ziet er erg schattig uit in dat mooie pakje! En die sjaaltjes zijn ook erg cute en volgens mij ook handig, ‘zeversjaaltjes’ worden ze toch ook wel genoemd, niet? Je hebt me op een ander idee gebracht voor de eettafel; een loper leggen aan de kant waar mijn dochter zit, dan kan ze zoveel ’trommelen’ met haar speeltjes als ze wil haha, zonder dat er putjes in het hout komen. Bedankt!

  • jansyluvzu 30 oktober 2014 at 18:20

   Dat klopt. ..Erg handig. .. want ze idd een fanatieke zeverkont.. Hihi

 • Gwen 3 november 2014 at 13:53

  Wat een leuke aankopen zeg! Ik vind dat zeil ook echt superleuk, maar denk ergens dat ik het zelf te snel weer te druk ga vinden, dus houd me in 🙂

  • jansyluvzu 3 november 2014 at 15:24

   Dankje Gwen… Ik ben hem tot op heden nog niet beu… Mijn vriend na een paar uur al.. haha

 • Judith 11 november 2014 at 15:17

  Wauw. De deurmat, het tafelzeil en de pandaposter heb ik ook haha. Helemaal leuk. De rompertjes zijn ook aardig goed gelukt zeg! Ik zeg een blogpost aan wijden, of heb je dat al gedaan? :-O X, Judith

  • jansyluvzu 11 november 2014 at 15:21

   Dan heb jij een goede smaak 😉 haha…
   Dankjewel! Nee nog niet…maar staat wel op de planning 🙂 Ik ben nog een leuk broekje aan het maken…dus dan zet ik die er ook meteen bij denk ik! x