About Me Baby Adventures My Adventures

De tofste kraamcadeaus – kies ze zelf uit!

27 september 2014

20 knuffels of afgrijselijke kleertjes… een leuk kraamcadeau geven blijkt soms lastiger dan verwacht. Maak daarom zelf een cadeaulijstje!

Leuk en nuttig cadeau pakketje!

Leuk en nuttig cadeau pakketje!

Toen ik in blijde verwachting was van onze dochter Lola kwam ik regelmatig leuke baby items tegen welke ik het liefst meteen wilde aanschaffen omdat ik ze “echt” nodig had voor ons meisje. Je komt zooo veel leuke dingen tegen, maar waarom kopen als je ze ook als kraamcadeautjes kunt krijgen van vrienden of familie.

Niemand wil tenslotte met lege handen op kraamvisite komen en geeft het liefst een geweldig cadeau voor de kleine spruit. Daarom besloot ik om alle leuke dingen die ik tegenkwam in een online cadeaulijstje te zetten, met de prijs, de winkel waar het te koop was en een foto van het product erbij te zetten. Mensen kunnen dan inloggen op de website en zelfs een cadeautje “reserveren” zodat je geen cadeaus dubbel krijgt.

Leuke boekjes van Jip & Janneke

Leuke boekjes van Jip & Janneke

Iedereen vond het super handig omdat het soms erg lastig is om iets leuks te bedenken. Bij de geboortekaartjes stopten we een briefje in de envelop met de link van de website en een korte omschrijving hoe het werkte met een gedichtje dat we geen cadeautjes hoeven, maar als iemand dan toch een ideetje wil krijgen ze hier inspiratie konden opdoen.

Ik had er cadeautjes op gezet in alle prijsklassen. Van cadeaubonnen vanaf 0,50 cent t/m een Stokke stoel onderdeel van €80,- . Voor ieder wat wils. Het werkte super fijn, de kraamvisite heeft alleen maar leuke cadeautjes gekocht, niets dubbel en iedereen vond het erg handig.

Mooi kookboek voor de kleintjescooking for young kids. Can't wait to try out some of these recipies! Happy!

Mooi kookboek voor de kleintjescooking for young kids. Can’t wait to try out some of these recipies! Happy!

Vooraf twijfelde ik of we het wel op deze manier moesten doen, omdat we niemand de indruk wilden geven dat ze perse een cadeau moesten kopen…maar alle reacties waren positief.

Dus…maak een cadeaulijstje aan en zet al je favoriete babyspulletjes er op…en je baby wordt verwend met allemaal leuke cadeautjes! Baby blij, jij blij en je bezoek blij!

Online vindt je verschillende cadeaulijstjes. Ik vond zelf onlinekadolijst.nl erg handig.

Veel plezier met “shoppen”!

Spread the love

You Might Also Like