About Me Baby Adventures My Adventures Uncategorized

Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 2 maanden

20 september 2014

Lieve Lola,

Lola 2 maanden

Lola 2 maanden

Je bent alweer 2 maanden oud! Wat gaat dat snel zeg. En wat ben je alweer veel veranderd.De afgelopen weken heb je gelukkig veel minder last van darmkrampjes, misschien helpen de middeltjes er tegen, misschien is het vanzelf gegaan. Papa en mama zijn in ieder geval erg blij dat je niet meer zoveel pijn hebt.

Wat is het grappig om te zien bewegen wanneer je op je buikje slaapt. Je draait helemaal om in je bedje of in de box, of je “kruipt” helemaal naar het hoofdeind van je bedje. Dan begin je te huilen omdat je niet verder kunt of omdat je tegen de grote beer aan bent gekropen. Als je dan eenmaal slaapt op je buikje dan lig je heerlijk en maak je van die lieve zachte snurkgeluidjes. Soms lig je met je benen helemaal opgetrokken en met je billen de lucht in. Zo schattig en oncomfortabel ziet het er uit. Het is iedere keer weer een verassing hoe we je aantreffen in je bedje, je bent echt een slaapzak kindje. Gelukkig slaap je meestal in je Puckababy slaapzak, maar nu het soms 26 graden is op je kamertje en je op je buik slaapt dan is zelfs dat te warm.

Lola 2 maanden

Lola 2 maanden

Wat we misschien wel het allerleukste vinden is dat je steeds meer naar ons lacht en papa en mama echt lang aankijkt. Alsof je precies weet wie we zijn…zo schattig! Nog steeds trek je gekke bekken, vooral als je ‘stiekem’ windjes aan het laten bent, of met grof geweld je hele luier voel poept! Daar heb je ons deze maand meerdere keren flink mee verrast..toen je bijvoorbeeld op één dag mama onder plaste en zowel papa als mama onder hebt gepoept! Gelukkig hebben we een wasmachine en kunnen we er erg om lachen, maar wat kun jij stinken zeg! haha…Het scheelt gelukkig wel dat je het nu niet meer zo heel erg vindt wanneer we je verschonen. Nu meestal blijf je heel erg rustig liggen.

familie Smeets

familie Smeets

Verder ben je een lekker wiebelkontje en wanneer je honger hebt mogen ze het vier straten verderop weten. Dan wil je eten, en wel NU! Je gaat echt niet wachten hoor, want je hebt honger! Na het eten mag je lekker in de box spelen en kijk je met grote ogen naar de knuffels aan je muziekmobiel. Deze zweven boven je hoofdje, en soms raakt je er per ongeluk eentje als je je handjes in de lucht gooit.

Net als mama verlies jij de laatste dagen veel haartjes…we zijn zo benieuwd of je straks mama’s of papa’s haar zal krijgen. Stijl dun haar of juist krulletjes, wij kunnen niet wachten om te zien wat het wordt. We kijken sowieso erg uit naar alle nieuwe veranderingen die we aan je zien, het gaat zo snel allemaal, en we genieten van alles wat je doet.

Wat ben je toch een klein wondertje en wat zijn papa en mama verliefd op jou, lieve Lola!

Kusje van mama

 

Spread the love

You Might Also Like