About Me Baby Adventures My Adventures Uncategorized

What The Flower! Wat Een Haaruitval!

17 september 2014

Holly macaroni wat een haaruitval heb ik sinds de bevalling van mijn dochter Lola, ik kan er zo een muts van breien! Heb jij dat ook?

Arrgghh

Arrgghh

Klinkt dit herkenbaar of ben ik echt de enige die overal in huis, in mijn eten, in de handen van mijn baby en werkelijk echt OVERAL hare van mijzelf vind. Dat ik überbaubt nog een volle bos krullen op mijn hoofd heb staan is me een raadsel.

Ik hoor wel vaker dat je tijdens je zwangerschap weinig haren verliest en je deze na de geboorte vaak alsnog verliest. Maar met deze mate, man… het is echt ongelooflijk! Ik voel me net zo’n hond die in de rui is.

Als ik ’s ochtends opsta kam ik eerst (met mijn handen) door mijn haar om alle losse haren er uit te “vissen”, dan heb ik er al gauw zo’n 50 te pakken… gedurende de rest van de dag kom ik ze nog steeds OVERAL tegen. Nou ben ik niet vies van een haar, maar het is toch wel irritant als je ze de hele dag terug vindt in je ontbijt, op de tafel, op je kleren en in de handjes van je dochter…

Mijn dochter kan er trouwens ook wat van, die doet gezellig met mama mee. Gelukkig zijn haar haartjes niet zo lang als die van mama. Hopelijk krijgt zij er een mooie bos haar voor terug.

Hopelijk ben ik snel klaar met dit haarfestival en blijven mijn overige haren lekker op zijn plekje zitten.

Heb jij hier ook last van (gehad)? Hoelang duurde dit bij jou?

Spread the love

You Might Also Like

 • Wendy 23 november 2016 at 12:47

  Door de borstvoeding begon het later maar helaas hier ook last van haaruitval, de vorige keer stopte het pas toen ik weer in verwachting raakte. Zal ik nu kaal worden?? (Het is namelijk niet de bedoeling om weer in verwachting te raken.)

  • Janske 23 november 2016 at 13:01

   Ow jeeejjjj…er zijn wel vrouwen doe echt extreem haaruitval hebben daarna..zo erg.

 • Marieke 23 november 2016 at 20:50

  Dat vond ik het ergste van ontzwangeren. Ik heb nu na twee jaar eindelijk weer een beetje voller haar. Hopelijk komt het bij jou snel goed!

  • Janske 23 november 2016 at 22:15

   ik heb gelukkig een (nu nog) volle bos…dus hopelijk valt het mee… 😉