About Me Beauty Diet Battle This Is It Uncategorized

My Battle Update – Week 14

30 mei 2012

Last diner before the Festival @ Work

I’m LOST…So I was suppose to get back on track and then there was this 3-day Festival which made it almost impossible for me to eat healthy and do better.

As you may know at a festival you mostly eat the ‘bad’ stuff like French Fries, burgers etc….Well…I did eat some French fries and some other bad stuff but I also ate some bread with sausage and one with cheese and vegetables. And I only had diet cokes and water to drink besides all the alcohol that they’ve provided there.

So now i’m back on the wrong track and it get’s harder to get back on the healthy road again every time…it seems like I’m lost in this world of bad food. Aaaaahhhhh…help me out! I don’t want this! Why do I keep falling back to this point…it makes no sense…

So much crap after a long day at Pinkpop Festival

These are my result so far:

Starting Weight: 104.4 Kgs / 229,7 Lbs

Weight after 14 weeks: 103.5 Kgs

Feeling: Lost…I don’t want this….Get back on your feet and move your ass, Janske!

Spread the love

You Might Also Like

  • indiequeen84 31 mei 2012 at 00:14

    Hey meis. Vooral niet opgeven! Het is belangrijk dat je doorgaat. Ook al ben je bijna weer terug bij af. 1 ding wat mij altijd helpt: gewoon niet kopen. Ik laat vaak mijn pinpas thuis als ik naar mijn werk ga zodat ik niet in de verleiding kan komen om op het station lekkere dingen te kopen en van de supermarkt neem ik het alleen mee zodat ik in het weekend wat te snacken heb. Jezelf alles ontzeggen is namelijk helemaal rampzalig.

    Zorg dat je thuis gezonde tussendoortjes hebt (rauwe groenten en fruit zijn het beste) en zorg dat je genoeg drinkt. Ik at eerst altijd een rijstwafel oid om de tijd tussen ontbijt en lunch te overbruggen, maar sinds ik er voor zorg dat ik dan drink ipv eet, dat schilt al een hoop. Ik heb ooit ergens gelezen dat je lijf het verschil niet weet tussen honger en dorst. Het kan dus zijn dat je lijf helemaal geen eten nodig heeft, maar vocht. Twee glazen water drinken en dat nare gevoel is over! Dat werkt echt.