About Me I Love Picture Challenge Uncategorized

Picture Challenge – Day 30 – A High View

3 maart 2012

I took this picture at work from the 5th floor. I work at this concerthall and behind it there’s some water, behind that there’s a river and it’s actually located in the center of the city. In the summer we have summerfestivals with a outdoor stage on the right site between the water and the wall. And a Month ago people were iceskating on the water. I love this view, even though in the summer it looks much better. Bring on the Spring!

Spread the love

You Might Also Like

  • Karin 3 maart 2012 at 17:19

    Pretty! Zo mooi uitzicht heb ik op mijn werk niet 🙁 Ene kant is snelweg en andere kant is een woonwijk en een bedrijventerrein. Boring!

    • jansyluvzu 3 maart 2012 at 19:38

      dit is genomen vanaf een van onze keukens op de vijfde verdieping. Ik werk zelf altijd op de begaande grond. Dus dat is ook een ander uitzicht. Ik heb het uitzicht van fietsenrekken,zwervers,glasbakken etc…hihi